Andere

WaterWipes 1ste vochtige babydoekje zónder chemicaliën

Van bij de geboorte van je kindje kom je als mama in contact met vochtige doekjes. Ze zijn onmisbaar om vuile billetjes proper te maken, zeker wanneer je op uitstap gaat, maar ook vuile mondjes, om nog maar te zwijgen over die vuile handjes.
De meeste babydoekjes bevatten evenwel chemicaliën die heel agressief zijn voor de gevoelige huid van baby’s. Ontelbare keren hoor je dan ook hoe mama’s de luieruitslag van hun kindje proberen te bestrijden. Vaak zonder resultaat. Maar voortaan kan iedere mama met een gerust hart baby’s billen, mond en handjes proper houden.

WaterWipes
Omdat een gevoelig babyhuidje vraagt om de puurste ingrediënten ontwikkelde WaterWipes vochtige doekjes die uitsluitend bestaan uit 99,9% gezuiverd water en een klein druppeltje pompelmoesextract. Zo zijn er geen chemische bestanddelen aan te pas gekomen om het gehanteerde water onder meer kalkvrij te maken. Het zuivere doekje is daardoor ook erg zacht in gebruik.

Adobe Photoshop PDF

Pompelmoesextract is een natuurlijk huidconditioner met antimicrobiële eigenschappen. Het heeft een herstellende en hydraterende werking op de babyhuid. WaterWipes bevatten 1 deel pompelmoesextract op 1.000 delen water.

De WaterWipes billendoekjes zijn 100% chemicaliënvrij en bevatten géén parfum, alcohol of conserveringsmiddelen. Je kan ze tot een maand na opening bewaren.

Anti-allergeen
Doordat WaterWipes enkel de zuiverste materialen gebruikt in hun babydoekjes, irriteren de vochtige doekjes de huid op geen enkele manier. Zo helpen deze natuurlijk vochtige doekjes luieruitslag voorkomen, maar zijn ze ook perfect te gebruiken bij allergieën en irritaties.

Het materiaal in WaterWipes bestaat voor 20% uit viscose en voor 80% uit polyester, waardoor 20% van het doekjesmateriaal biologisch afbreekbaar is.

WaterWipes Babydoekjes (60 stuks) – Handig voor dagelijks gebruik thuis en past in de luiertas – € 3.99
WaterWipes Travelpack (28 stuks) – Ideaal voor onderweg en makkelijk om in de handtas of jaszak te stoppen- € 1.99
WaterWipes Volumepack (240 of 540 stuks)- Om voldoende voorraad in huis te hebben- € 14.99 voor 240 stuks; € 32.99 voor 540 stuks

Verkrijgbaar bij de apotheek en babyspeciaalzaken.

Voor meer info: www.waterwipes.be

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s