Andere

Zeg nee tegen plastic en ga voor een duurzame lunch met ECOlunchbox

Mei was plasticvrij, maar daar hoeft het niet bij te blijven. Met de ECOlunchbox ben je het hele jaar en jaar na jaar plasticvrij!

Weg met wegwerp en plastic! Zo luidt het credo van het Amerikaanse merk ECOlunchbox dat met z’n roestvrij stalen lunchtrommels en snackdoosjes een perfect alternatief biedt voor alle plastic lunchverpakkingen en broodtrommels. De herbruikbare RVS brooddozen zetten ook aan om voor een gezondere lunch te gaan.

ecolunchbox2.jpg

ECOlunchbox biedt verschillende roestvrij stalen lunchtrommels en snackdoosjes, in alle vormen en groottes. Ze zijn zowel plastic-, vinyl-, PVC-, BPA- als loodvrij en bevatten bijgevolg geen giftige stoffen. Alle producten zijn onbreekbaar en kunnen in de vaatwasser en de oven (niet in de microgolfoven).

ecolunchbox.jpg

De ECOlunchbox Three-in One is een, het woord zegt het zelf, 3-in-1 lunchtrommel van 100% roestvrij staal die bestaat uit 3 aparte compartimenten: 2 grotere, stapelbare lunchtrommels én 1 kleiner snackdoosje die perfect in en op elkaar passen. Deze box is ideaal om 3 verschillende gerechten mee te nemen. Opgelet, de box is niet lekdicht: dikke vloeistoffen (zoals curry, mayonaise of dressing) kunnen wél.
Aanbevolen verkoopprijs € 35,95

De ECOlunchbox Three-in One Giant is identiek aan de ECOlunchbox Three-in-One, maar is dubbel zo groot.
Advies verkoopprijs € 49,95

Groene lunch = blauw water
De gebruikte kleuren en tekeningen voor de Blue Water Bento collectie refereren naar onze mooie blauwe oceanen waarin helaas al te veel plastic soepen zijn aangetroffen. Slechts 1% van alle plastic wordt immers gerecycleerd; de rest belandt op stortplaatsen en… in zee. Door broodtrommels te gebruiken die geen plastic bevatten, vermijd je aanraking met schadelijke stoffen én help je tegelijkertijd de oceanen te beschermen tegen plastic afval.

ecolunchbox3.jpg
De ECO Splash Box is een lekdichte rechthoekige RVS lunchtrommel met blauwe siliconen sluiting met oceaangolven opdruk en antislip tabs aan de zijkant van het deksel. Er passen twee kleinere rechthoekige RVS ECO Splash Pods in die eveneens lekvrije blauwe siliconen sluitingen met oceaangolven opdruk hebben en anti-slip tabs aan de zijkanten waardoor deze box eenvoudig te openen en te sluiten is, ook door kleine kinderhandjes. Tevens een handig snackdoosje in fijn meeneemformaat.
Aanbevolgen verkoopprijs ECO Splash Box € 26,95
Aanbevolgen verkoopprijs ECO Splash Pod € 14,95
ECOlunchbox is verkrijgbaar bij de bewuste outdoor- en biowinkel.

Surf voor het volledige gamma naar www.ecolunchboxes.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s