Activiteiten·België·Hotels·Limburg·Uitstapjes

Ga op fotozoektocht in Houthalen-Helchteren

Wil je dfotozoektochte Limburgse gemeente Houthalen-Helchteren op een originele manier leren kennen? In samenwerking met FotoGroep Houthalen organiseert het team toerisme vier gemeentelijke fietsfotozoektochten, gebundeld in 1 brochure. De fietsroutes zijn 13, 14, 15 en 17 km lang en zijn gemakkelijk te volgen met de lokale fietskaart. Daarnaast zijn de 4 routes ook bewegwijzerd met gekleurde stickers.

Een originele schouw of een kapelletje in het bos: ga op zoek naar de plek waar de foto genomen is en ontdek Houthalen-Helchteren eens op een andere manier. Als je de 4 fotozoektochten voltooit en de antwoorden tijdig bezorgt aan de Dienst Toerisme, maak je kans op een unieke ‘Altijd Limburgcheque’. Deelnemen is gratis en kan van 1 mei tot 5 oktober.

Meer info vind je op de site van Toerisme Houthalen-Helchteren.

Geen zin om je fiets mee te sleuren naar Limburg? Geen probleem! Met het fietsarrangement van Holiday Suites zullen de fietsen klaarstaan bij aankomst en de fietssleutels zullen klaarliggen in het geboekte appartement. Om de fietstocht optimaal te beleven is er ook een fietskaart van in en rond Limburg inbegrepen in dit arrangement. Op deze kaart staat het volledige fietsroutenetwerk met alle knooppunten en 10 uitgestippelde fietsroutes. De fietsen mogen gedurende het volledige verblijf gebruikt worden.

Om dit arrangement te kunnen reserveren moet je minstens 10 dagen voor je gewenste aankomstdag boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s