Activiteiten·België·Uitstapjes·West-Vlaanderen

Het kinderaanbod van Koksijde-Oostduinkerke

Ook in Koksijde-Oostduinkerke kom je deze zomer aan je trekken als het op leuke activiteiten aankomt.

zwembadHet enige openluchtzwembad aan de Belgische kust

Als enige badplaats aan onze kust beschikt Oostduinkerke over een openluchtzwembad op de Zeedijk. Het zee-gevoel is overigens niet ver weg, want 30% van het water bestaat uit… zeewater. Naast het grote zwembad, is er ook een waterspeelplaats met spuitmonden en een apart peuter- en kleuterbad met glijbaan. Vanuit het verwarmde (tot 28 graden!) zwembad, heb je zicht op zee.

crevetteClub Crevette rekruteert!

Speciaal voor de kids is er Club Crevette op het strand van Oostduinkerke. Tijdens de zomermaanden kunnen de kinderen er genieten van tal van begeleide zomeractiviteiten: forten bouwen, garnaalvissen voor kinderen, kites for kids, een heuse kindermarkt en nog veel meer.

clicksEn als het slecht weer is? Clics Koksijde, natuurlijk!

Van donderdag 12 juli tot 27 augustus wordt het Casino van Koksijde opnieuw omgebouwd tot een paradijs van Clics, tijdens Clics Koksijde. Kinderen kunnen er aan de slag met 150.000 blokjes in 22 verschillende kleuren en vanaf dit jaar kunnen ze ook experimenteren met het magnetische bouwspeelgoed van Magformers waarmee de kinderen in 2D en 3D constructies kunnen bouwen. Jongens en meisjes maken hun mooiste creatie in de themahoeken van o.a. Clics Build & Play, Zoo, Dinos, Racing, Heros maar ook Glitter en Fashion! Geen inspiratie? Geen probleem, de bouwplannen helpen de kinderen op weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s