Andere·Buitenland·Hotels·Nederland·Onderweg·Sprookjes

Trendy nieuw hotelconcept geopend nabij de Efteling

Het eerste GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel, nabij de Efteling, speelt in op nieuwe trends zoals “staycation”, “experience holidays” en “slow travel”. Het hotel combineert namelijk het beste van twee werelden: huiselijkheid en hotelfaciliteiten. En met het eerste 6-persoonsbed van Nederland wordt het helemaal speciaal.

guesthotel

Het GuestHouse Hotel opende in juni 2018 haar deuren en speelt in op de wensen van een nieuwe generatie reizigers. Een persoonlijke ontvangst, oprechte gastvrijheid en een persoonlijke service. Zo kun je tijdens het inchecken een babbeltje slaan met “receptietijger Sanne”, bij het ontbijt kennis maken met “ontbijttopper Tom” of een blikje in de keuken werpen van Roger, het culinaire geweten van het hotel. Hij kookt met verse producten en geeft je met plezier één van zijn beroemde receptjes mee, zodat je die zelf thuis nog eens kunt maken om het vakantiegevoel te herbeleven.

Ontspannen in je eigen Livingroom of Garden
Na een dag vol spanning in de Efteling of een ontdekkingstocht in Den Bosch of Breda, plof je ‘s avonds neer in de woonkamer. In YOUR Living, de centrale plek in het GuestHouse Hotel waar alle gasten samenkomen, kun je bitterballen smullen, iets drinken, een spelletje spelen of de plannen voor de volgende dag maken. Er is ook een interactief bord te vinden met informatie over de omgeving en een bolderkar verhuurdienst.

Met YOUR Garden heb je ook een eigen tuin waar je je volop kunt uitleven. De kleinsten kunnen roetsjen van de glijbaan of ravotten in de zandbak, iets oudere kinderen (en natuurlijk de volwassenen) kunnen het tegen elkaar opnemen bij tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart of tafeltennis. Tijdens het hoogseizoen worden er ook leuke kidstours georganiseerd door de moestuintjes en kunnen de kinderen mee helpen. In de serres worden bed-time stories verteld. Ideaal voor gezinnen met kinderen!
Het eerste 6-persoonsbed van Nederland
De moderne en warme inrichting van het hotel zorgt voor de nodige gezelligheid en geborgenheid. GuestHouse Hotel houdt bovendien rekening met de huidige trends, zo heb je familiekamers tot 8 personen, zodat ook nieuw samengestelde gezinnen er terecht kunnen en kan je er slapen in het eerste 6-persoonsbed van Nederland. De kamers zijn leuk en luchtig ingericht, zo kan je kiezen voor een ‘Farmhouse’, ‘Greenhouse’ of een ‘Bunkhouse’. In alle 69 kamers vind je ook alle faciliteiten die je in een hotel verwacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s