Activiteiten·België·Uitstapjes·West-Vlaanderen

Verleng je zomergevoel: nazomeren aan zee in Koksijde-Oostduinkerke

De voorspellingen voor een mooie nazomer zien er positief uit. Tijd dus om een voorproefje te geven in de activiteitenplanning van Koksijde-Oostduinkerke, want er staan nog talrijke activiteiten en evenementen gepland in september en oktober.
oostduinkerkekidsOostduinkerke Kids – zaterdag 22 september
Het wordt een dagje ‘amuseer je rot’, voor de allerkleinsten en voor de tieners, een dag boordevol plezier met kinderanimatie, helemaal gratis. Van het springkasteel naar de speelrups, van de Bungee trampoline naar de survivalbaan. Waag een duik vanop de hangbrug, probeer de super gekke fietsen en beklim de 10 meter hoge Spider toren. Wie het wat rustiger wil, gaat op bezoek bij de brandweer van Koksijde, maakt puzzels of probeert te ontsnappen uit het Escape House. Alle info lees je hier.

Musea –Tijdelijke tentoonstellingen
Koksijde-Oostduinkerke is ook een museumstad. Naast de vaste collecties zijn er tijdelijke tentoonstellingen en bijzondere evenementen:

• Paardenvissers in het museum. Op 27 oktober viert het NAVIGO-museum feest en het vissenganse gezin viert mee: vissen met de paardenvissers, verse garnalen proeven en genieten van gekke animatie.
• Eveneens in het NAVIGO-museum loopt tot januari 2019 de Expo “Vissen in het Verleden: 500 jaar Vlaamse zeevisserij”. Beleef op een meeslepende manier 500 jaar Vlaamse zeevisserij.
• Het Abdijmuseum Ten Duinen pakt sinds begin dit jaar uit met Virtual Reality. Bezoek de middeleeuwse abdij op een levensechte manier en reis als met een teletijdmachine naar het jaar 1490! Meer info.

Officiële website toeristische dienst Koksijde-Oostduinkerke: www.visitkoksijde.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s