Andere·Buitenland·Hotels

Multigeneratie vakantie in Portugal: korting voor de opa’s en oma’s

Multigeneratie vakanties staan garant voor family quality time en plezier voor zowel kinderen, ouders als grootouders. Het is een trend die sterk in de lift zit, ook de familiehotels van Martinhal Family Hotels & Resorts in Portugal hebben dit gespot. Deze familievriendelijke hotels zijn helemaal gericht op de vakantiewensen van gezinnen met (jonge) kinderen en zetten dit najaar de meereizende opa’s en oma’s extra in het zonnetje. Martinhal biedt 30% (*) korting op de kamer van de grootouders wanneer zij samen met hun kinderen en kleinkinderen in Sagres verblijven.

martinhal
De vier Martinhal familiehotels in Cascais, Lissabon, Sagres en Quinta do Lago zijn gericht op een zorgeloze luxe vakantie met jonge kinderen: je vindt er onder andere crèches, speciale babymenu’s, babysitters en een Pyjama Club. Bij de babyconciërge kunnen gasten terecht voor alle benodigdheden die je als ouder liever niet ‘mee wil slepen’ naar de vakantiebestemming; babybedjes, flessenwarmers, potjes en aankleedkussens zijn op aanvraag bij het verblijf inbegrepen. Martinhal biedt speciale ouder & kind wellnessbehandelingen en familie yoga- of surflessen maar doet er ook alles aan om ‘me-time’ voor ouders te faciliteren. Een vakantie moet vooral relaxt zijn, voor zowel ouder als kind en daarmee nemen de hotels de rol van meereizende opa’s of oma’s in zekere zin over. Zo kunnen ook grootouders in alle rust meegenieten van de nazomervakantie in de Portugese septemberzon.

Meer info: www.martinhal.com/sagres/en/extended-family-package/

*De multigeneratie-aanbieding in Sagres is geldig voor reizen tot 27 december 2018. Minimaal verblijf vereist van 2 nachten of 7 nachten in de maanden juli en augustus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s