Andere·Uitstapjes

Win tickets voor de film The House With A Clock In Its Walls

Op 26 september komt de magische familiefilm ‘The House With A Clock In Its Walls’ uit in de bioscoop en KidsWelkom mag 3 familietickets (voor telkens 4 personen) weggeven.

De film

HouseWithAClockDe magische film van Amblin studio’s vertelt het verhaal van Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt meegenomen in de wereld van magie en bezweringen en probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw is Lewis vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

De trailer

Wedstrijd

Wil jij familietickets (geldig voor 4 personen) winnen voor de film ‘The House With A Clock In Its Walls’? Stuur het antwoord op volgende vraag: “Wie is de regisseur van deze film?” samen met je adresgegevens naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van woensdag 12 september tot en met 19 september. De winnaars krijgen hun tickets thuis bezorgd. Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s