Andere

Kruidvat Dinotrux, voor stoere jongens en meisjes!

Dinotrux is nieuw in het Kruidvatassortiment, maar voor een select publiek: enkel te gebruiken door de stoerste jongens en meisjes!

pleisters

Dinotrux pleisters

Deze pleisters laten ieder stoer kindje weer lachen. Kruidvat Dinotrux Pleisters beschermen wondjes tegen vocht en vuil. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen, huidvriendelijk en hechten niet aan de wond.

Prijs: € 1,69

Dinotrux peutertandpasta

Een tandpasta speciaal ontwikkeld voor stoere kindjes. Deze tandpasta heeft een mildetandpasta aardbeiensmaak en bevat een optimale hoeveelheid fluoride voor jonge kinderen. Fluoride maakt het glazuur harder en beschermt het tegen gaatjes.

Tip: Tandenpoetsen is verstandig vanaf het doorbreken van de tandjes. Help kinderen jonger dan zes jaar met poetsen.
Prijs: € 1,05

Dinotrux tandenborstels

tandenborstels

Deze tandenborstels zijn speciaal ontwikkeld voor stoere kindjes van 3 tot 7 jaar. Ze hebben een compacte borstelkop en zacht rubber op het handvat om het poetsen gemakkelijker te maken. De afgeronde borstelharen helpen beschadiging van het tandvlees voorkomen, terwijl de tandjes grondig worden gereinigd. Help kinderen jonger dan zes jaar met poetsen.

Prijs: € 1,49

Dinotrux shampoo en douchegel

Deze Shampoo en Douchegel is speciaal ontwikkeld voor echte stoere jongens. Het shampooreinigt het haar en de huid op milde wijze. Daarnaast is de shampoo en douchegel 100% zeepvrij, dermatologisch getest, pH huidneutraal en zonder parabenen. Met een heerlijke frisse geur.
Prijs: € 1,99

Dinotrux styling gel

gelDeze Styling Gel is speciaal ontwikkeld voor stoere, strakke en verzorgde kapsels. De Styling Gel is een sneldrogende, ultra sterke gel en geschikt voor ieder haartype. Bovendien heeft de toegevoegde pro-vitamine B5 een verzorgende en beschermende werking. Zowel op nat als droog haar te gebruiken en gemakkelijk uitkambaar.
Prijs: € 1,99

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s