Andere

BRITA en MiniMarie Tea laten kinderen meer water drinken

Met de lancering van het allerlaatste nieuwe waterfiltersysteem van BRITA, de fill&enjoy
Flow, heeft BRITA de handen in elkaar geslagen met het Belgisch merk MiniMarieTea. Samen richten ze zich op kids en hun families en bieden ze een oplossing aan om kinderen meer water te doen drinken. Middels 4 lekkere theesmaken en een BRITA systeem heeft iedereen steeds lekker drinkwater in huis.

In maart dit jaar toonde de Nationale Voedselconsumptiepeiling aan dat 73 procent van de Belgen te weinig water drinkt of ongesuikerde dranken zoals thee, koffie en soep. Ook hier schieten vooral kinderen en jongeren te kort. Ruim 98 procent van de zes- tot negenjarigen zou meer water moeten drinken. De leeftijdscategorie van de tien- tot dertienjarigen scoort met 95 procent ook zorgwekkend slecht.

MiniMarieTea biedt een perfect leuk en gezond alternatief en wil gezinnen en meer specifiek kinderen aanzetten om meer water te drinken op een leuke en gezonde manier door er bijvoorbeeld MiniMarieTea aan toe te voegen. Creatief brein achter deze allereerste kinderthee is Isabelle Moussiaux. In tegenstelling tot het gebruik van flessenwater, wil Isabelle haar steentje bijdragen tot een betere wereld en vindt dan ook dat gefilterd BRITA water niet alleen het lekkerste water biedt, maar tevens een ecologische en economische oplossing biedt als basis voor haar kinderthee.

britaMet zijn capaciteit van 8,2L water is de fill&enjoy Flow van BRITA meteen de grootste waterfilter die je makkelijk kan plaatsen op het keukenaanrecht of zelfs in de koelkast.
Zo hoeft men nooit meer flessenwater te kopen. Op deze manier kan iedereen helpen het milieu te verbeteren door plastic afval te voorkomen. Het BRITA MAXTRA+ filterpatroon in de BRITA fill&enjoy Flow kan tenslotte vier weken worden gebruikt om tot 100 liter water te filteren. De heldere lijnen en afgeronde hoeken, gecombineerd met een mix van stijlen bestaande uit transparante en matte oppervlakken, geven de BRITA fill&enjoy Flow een moderne, puristische look.

MiniMarieTea is de allereerste kinderthee ooit en het merk heeft maar één doel voor ogen: een gezondere levensstijl ontwikkelen voor kinderen. De 4 blends zijn kruideninfusies, geheel theïne-vrij en dus supergezond voor iedereen. De smaken van MiniMarieTea zijn Marie Brown (rooibos en kaneel), Marie Red (rozenbottel), Marie Green (Moroccan mint) en Marie Blue (kamille). Het leuke aan deze kruideninfusies is dat de thee zowel koud als warm kan worden gemaakt. Daarenboven neemt het water de mooie kleur van de kruiden over. Het is een klein beetje magie in eender welk kopje of bekertje.

minimarie

Met BRITA gefilterd water maak je de lekkerste en helderste thee! Het kalklaagje dat dikwijls voor troebel water zorgt verdwijnt dankzij de BRITA Maxtra + die kalk uit het kraanwater filtert. Verder zorgt BRITA ervoor dat geur- en smaakverstorende stoffen zoals chloor uit leidingwater worden gefilterd. Zo bekomt men een heerlijk neutraal smakend water waarin het aroma van thee zich optimaal kan ontwikkelen.

De BRITA fill&enjoy Flow is verkrijgbaar voor 49,95 euro (adviesprijs) in de winkel of in de eigen webshop van BRITA: www.thinkyourwater.com

De MiniMarie Tea’s zijn verkrijgbaar vanaf 4,95 euro  voor een doosje met 12 theebuiltjes
in onder andere Bio-Planet en in de webshop www.minimarietea.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s